PRIMAVERA

divendres, 1 de gener del 2010

AVATAR

He vist la peli.Fantàstica, s'ha de veura, la bellesa de la Natura, la interacció dels habitans del planeta amb ella. I com sempre els savis humans creguts, egoistes, pels que no hi ha respecte per res que no sigui els seus desitjos.Sortosament hi ha gen que pensa diferent, pocs, però hi són i espero que desprès de veura la pel-lícula creixin, perquè s'han adonat d'on ens pot portar la cobdicia i la falta d'amor pel nostra planeta i els éssers que hi viuen.
La peli és ciencia-ficció, però les coses que hi passen, son molt reals, molt d'aqui i molt actuals.

---------------------------------------------------

He visto la peli. Fantástica, hay que verla, la belleza de la Naturaleza, la interacción de los habitantes del planeta con ella. Y como siempre los sabios humanos creidos, egoistas, para los que no hay respeto para nada que no sean sus deseos. Suerte que hay gente que piensa diferente, pocos pero ahí estan y espero que despues de ver la pelicula crezcan, porque se den cuenta de donde nos puede llevar la codicia y la falta de amor a nuestro planeta y los seres que en el viven.
La pelicula es cienciaficción, pero las cosas que en ella pasan, son muy reales, muy de aqui y muy actuales.

-----------------------------------------------------

1 comentari:

  1. Ja hem vist la peli.És fantástica en efectes especials.
    Pel nostre gust una mica massa violenta. Reflexa molt bé la conducta d'una bona part de la humanitat.
    L'altre dimensió és un lloc o estat de consciència idilic. Els seus habitants són violents només per defensar la seva terra sagrada, no per egoisme. Tenen un gran repecte per la Natura, que és revela amb la falta de pietat dels que és creuen superiors.

    Gràcies.

    ResponElimina