PRIMAVERA

dimarts, 17 de gener del 2017

ANY NOU, VIDA NOVA

Si amics, any nou, vida nova, això es una bona mentida, propòsits segur que en tenim molts, si els complirem ja ho veurem.
Jo si que vull intentar canviar les publicacions, perque estic cansada de les mateixes  coses negatives, dia darrera dia, les mateixes noticies dolentes ( violencia de gènere, guerres, morts d'accident etc) I la política igual, l'elecció de Trump com a president dels EEUU després de tot el que havia dit, em  va demostrar que part de l'humanitat ha perdut el nord. I jo que pensaba que això nomès passaba a Espanya, un pais ón els lladres amb bons càrrecs estan a l'ordre del dia i els treballadors no tenen collons de fer-los'hi pagar, demostrem així que tenim el que ens mereixem, ara tornaràn a fer-nos estrenyer el cinturó, però com sempre ens tocarà a nosaltres pagar els seus errors i estafes, pel carrer tothom es queixerà, però a l'hora de la veritat tothom callarà.
Es per tot això que vull intentar que totes les coses publicades aquest any siguin de caràcter positiu, buscarè les coses bones a curt o llarg termini que ens donin al·legria o si més no, no parlin de violencia de cap tipus.
Serà el meu granet de sorra per canviar les coses de negatiu a positi.


1 comentari: