PRIMAVERA

dissabte, 28 de gener del 2017

COSES DEL AMOR



Un jove de 31 anys i una àvia de 89 de West Hollywood, a Califòrnia (Estats Units), han entendrit a mig món amb la seva història. L'octogenària pateix una malaltia respiratòria terminal i necessita atenció les 24 hores del dia. La seva assegurança mèdica no cobreix les cures pal·liatives que requereix i per això els metges l'han traslladat fins al seu domicili, on viu sola.

L'àvia no té família i la seva situació ha arribat a ser crítica. Durant aquesta setmana, alguns mitjans locals s'han fet ressò del seu cas i un veí de West Hollywood ha decidit posar-hi remei. El jove Chris Salvatore, un actor de 31 anys, ha decidit acollir l'àvia a casa seva i fer-se càrrec de cuidar-la. Salvatore considera que és un "deure moral i humà" ajudar-la i acompanyar-la en els últims mesos de la seva vida.

La seva història s'ha fet virat ràpidament i diversos mitjans de tot el món s'han fet ressò del seu cas. Entre l'àvia i Salvatore ha nascut una relació especial perquè tots dos vivien sols, i ara es fan companyia mútua.

2 comentaris:

  1. La solidaritat és la base de tot progrés en el camí de l'amor. Obre les portes a dimensions desconegudes.
    Gràcies.
    Petonets.

    ResponElimina