PRIMAVERA

dimecres, 5 de setembre del 2012

CONTINUANT LA DISCUSIÓ

La primavera ha passat i l'estiu quasi també, peró els nostres polítics continuen discutin per aconseguir "l'eurovegas", que si Barcelona, que si Madrid. Es veu que joc, droga, prostitució i inseguretat es l'únic que ens saben oferir, Aquest es el respecta que ens tenen als treballadors, pensen que portant aquesta corrupció els hem d'estar agraïts eternament. Aixó sense tenir en comte que el senyor X está sent investigat per la llei del seu país.La Sra. presidenta de la Comunitat de Madrid va gosar comparar "l'eurovegas" amb "eurodisney", per mi són molt diferents. Espero i desitjo que el senyor X i la seva oferta de treball desapareguin del mapa, sobretot del Català.

3 comentaris:

  1. Últimament el panorama polític està ple d'incoherències... Personalment, l'atractiu de l'"eurovegas" encara no l'he trobat.

    Petons

    ResponElimina
  2. Eurovegas... NO.
    Ara tindrem... Barcelona Wold.
    Qué és millor o qué és pitjor?


    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Barcelona World!
    En prícipi potser sí...
    S'ha de llegir la lletra petita sabent totes les condicions.
    Com diu Jaume Barberà de SINGULARS. No posdem dir a tot que NO. Hem de saber el que ens volen vendre i ser capaços de discernir.
    La nostra terra necessita crear ocupació per evolucionar.
    De momwent la seva ubicació és molt millor que l'altre. Ja anirem veint com van les coses a mida que vagi passant el temps.
    El senyor wue hi posa els diners ha tingut álguns problemes econòmics en el passt...ara bé també es pot regenerar per millorar encara que el seu objectiu sigui fer diners.
    Deasprés hi ha la Caixa i ja sabem com gestionen els diners.
    També hi la generalitat que com hem pogut veure és capaç de fer pactes amb el diable al preu que sigui.
    Dessitgeríem que tot anés bé. Temps al temps, hem d'estar sintonitzats dia a dia en aquest projecte.
    Esperem però que no hi hi haqgin contractes injustos ni que tampoc hagin de canviar les bones lleis que hem aconseguit com el no fumar i d'altres.

    Una abraçada.

    ResponElimina