verano

verano

dijous, 13 d’abril de 2017

CASES MANDALA


Les cases mandala com podeu veure a la foto són rodones. Estan inspirades en les mandales indús i en les yurtes dels mongols.
Lars Chose junt amb la seva esposa, van decidir construir aquest tipus de cases,  per minimitzar l'impacte que té l'home sobre la naturalesa. Així l'any 2000 va néixer MANDALA HOMES una empresa que posa les persones i el planeta per davant dels negocis. Les seves cases ofereixen confort de manera novedosa i sostenible. Per afavorir el vincle entre el propietari i el lloc on viu, els habitatges s'adapten a les necessitats de cada persona, de manera que cap habitatge és igual, fent de cada vivenda un lloc únic.
La forma circular dóna maravelloses vistes panoràmiques, aprofitament al màxim de la llum natural,  aclimatar la llar amb un mínim consum energètic. La seva forma les fa més resistents a les inclemències del temps, als huracans i les nevades, per exemple.
Per climatitzar la vivenda, la construcció es basa en els principis de la casa passiva, aprofitar les condicions climàtiques per escalfar o refrigerar la vivenda. La seva forma afavoreix els corrents d'aire entre els diferents ambients,  i permet la generació de calor a partir de l'energia geotèrmica. D'aquesta manera aconseguim una bona climatització amb el  mínim consum possible.


1 comentari:

  1. Unes cases fantàstiques, cada vegadam més armòniques amb tot el que és el planeta.

    Gràcies.
    Una abraçada.

    ResponElimina