PRIMAVERA

dissabte, 30 d’octubre del 2010

UN VIATGE MAI IMAGINAT


Avans d'aterrar ja vaig veura la blancó de les sevas cases, la grandaria de la seva capital i el blau del seu mar, que més tard descubriria que en altres indrets és d'un vert molt viu.
Ja de peus a terra vaigs descobrir l'amabilitat de la seva gent.
Aixi va començar l'aventura en un país fins ara desconegut per mi. L'endemà de l'arrivada, els meus ulls van gaudir de les maravelles que la principal ciutat del país, pot oferir al seus visitants. I de mica en mica acompanyada de la meva familia i d'altres companys de viatge em vaig anar endinssant en ls seves arrels.
Descobrint els seus costums, vam viatjar de nort a sur gaudint de les sevas Mesquites, "Mausoleos", museus, termes, palmerals, cases troglodites etc... passant per un llac salat, fins a arrivar als oasis i al desert, va ser un màgnific viatge de la mà d'un bon guia.
Gràcies Sami per descobrir-nos els secrets de "tunez".
Passat i present d'un país amb poca industria que lluita per anar endevant amb el que més té, vuit mil-lions de persones amb moltes ganes de millorar la seva qualitat de vida.
-------------------------------------------------------

3 comentaris:

  1. ës una gran alegria per nosaltres que vagis gaudir d'aquest viate acompayada del Lluis i de la teva filla Laura.
    Descubrir els indrets del món és una maravllosa experiència per adquirir saviesa en tot moment.



    Una forta abraçada.
    Gràcies per compartir.
    El nostre planeta es una cançó feta dansa per allà on possis els peus i l'ànima. Un regal que mai hem de excloure de les nostres vides.

    ResponElimina
  2. Gracies Olga y Carles.
    tens molta raó, s'apren molt viatjan, llàstima que no sempre ho podem fer tan com volem. (soc una mica egoista,oi? ).
    Una forta abraçada

    ResponElimina
  3. Hola, un gusto leer tus lineas llenas de alegria. Te dejo un beso, cuidate. Gracias por dejarme tu hella en mi blog. Bienvenida a el siempre que lo desees.

    ResponElimina