PRIMAVERA

dijous, 10 de setembre del 2009

La Fe


La fe es una respuesta instintiva a aspectos de la existencia que no podemos explicar de otro modo, bien sea el vacío moral que percibimos en el universo, la certeza de la muerte, el misterio del origen de las cosas o el sentido de nuestra propia vida, o la ausencia de él. Son aspectos elementales y de extraordinaria sencillez, pero nuestras propias limitaciones impiden responder de un modo inequívoco a esas preguntas y por ese motivo generamos, como defensa, una respuesta emocional.

" El juego del ángel "

4 comentaris:

  1. La fé és la manera de viure que ens proposa Jesús de Natzareth, amb il.lusió.

    ResponElimina
  2. La fé és viure la vida en plenitut, trobant sentit a tot el que existeix, expresant tot l'Amor del que siguem capaços.
    La fé és creure en un mateix, pensar i saber a consciéncia que som Sers de LLum dins d'un altre molt més gran, així d'aquesta manera no hi ha equivocacions al buscar respostes
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. És un escrit filosòfic que descriu mol be les inquietuts de l'especie humana.
    Quant estem desanimats és perquè hem perdut la fe en aquèlles coses que desitgem que es facin realitat.O potser és que no s'ha realitzat tal com havíem previst.
    Hi ha qui creu que la fe només la senten dins seu les persones religioses; però no és així, la fe és un do inherent a la naturalesa humana que sempre aspira a quelcom millor i superior al que te o el que és.
    Aquèsta fe és el que fa que avancem a la seva recerca pel camí de la vida, i no hauríem de defallir mai en l'intent d'assolir-ho, perquè encara que el que esperem realitzar no sigui res concret, internament ho anem conquerint.
    A mesura que canviem nosaltres, l'objectiu es va transformant i amb ell la nostre fe i la necessitat de anar constantment més enllà.
    Una abraçada M.Carme

    ResponElimina