PRIMAVERA

dissabte, 22 de gener del 2011

S'HA DE TREBALLAR ELS FESTIUS


Hem de treballar mes hores i en dies festius?

Segons sembla el president Zapatero, es planteja deixar obrir els diumenges, a causa del que li van demanar alguns empresaris.

Sabem que estem amb crisi i també sabem que les empreses (sobretot les grans) s'hen aprofiten. Creieu que hi ha necessitat de que el diumenge estigui obert? (exceptuán feines especifiques: restaurants, pastisseries, records....).I els que han de treballar, que no tenen dret a fer festa els diumenges i gaudir de la familia?. Si, els i donen un altre dia de festa, peró els nens van a l'escola, i la parella a la feina, no es el mateix. Ningú sap el que té fins que ho perd, d'aqui a un temps tothom es queixará, pero ara ningú sembla recordar que 50 anys enrera, ja es treballava el diumenge i sensa cap altre dia de festa, i que molta gent es va deixar la pell pel que tenim ara, i nosaltres agraits, per egoisme ens ho deixem perdre. El treballador esta perden drets, peró part de la culpa es nostra (mentre jo estigui bé, tingui feina i pogui gastar, els altres que els "bombin"), perque si estés obert dia i nit, també aniriam a comprar, sensa pensa amb el que està darrera el mostrador ( O aixi tenen treball, peró aquest treball un altra el perd, no hi guanyem rés).El que haurim de fer es que per molt que obrissin el diumenge, ningú no anés a comprar, rapidament els establiments oberts, tancarien portes. Lluitem pel nostra benestar, no ens deixem esclavitzar més del que estem, volem anar endavant, no enrera.

3 comentaris:

  1. Molt bé M. Carme.
    Un aplaudiment!!!

    La justícia es defensa amb el nostre comportament. Nosaltres no anem a comprar en cap festa encara que regalin el que vulguin, doncs això fora un gran xantatge.


    Gràcies.
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acort amb tu M. Carme.
    Els éssers humans ens estem deshumanitzant quant ens deixem dur per el consumisme i la falta de consideració envers els altres.Com dius tu molt bé,tot dapend de la nostre actitud i de si ens deixem manipul.lar o no.
    Si donéssim més valor a les relacions familiars i d'amistat i a una vida més sencilla, sense prescindir del necessari; sense que ens faltés res per poder viure amb dignitat. Si no donéssim tan valor als diners, seriem molt més feliços i tindriem temps per gaudir de la vida
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Moltes gracies, pels vostres comentaris, no tinc rés per afegir-hi.
    petons

    ResponElimina